Sydney
Sinds een week zitten we in het bruisende Sydney. We hebben het super naar ons zin, gezellig hostel en een aantal van onze vrienden van de Great Ocean Road tour zitten hier nu ook. We zijn tot nu toe iedere dag uit geweest, en hebben gelukkig ook iedere dag mooi weer! Gister was het zelfs 35 graden! woehoee! we krijgen al een lekker kleurtje.
Natuurlijk al de highlights van Sydney gezien, zoals het Opera House, de Harbour Bridge, Bondi Beach, de Blue Mountainsen de RoyalBotanic Gardens is onze vaste hangplek na een avondje stappen. Dit alles hebben we samen gedaan met onze lieftallige Ian, zijn sexy vriend Adam (helaas bezet), de lieve Essef, de gekke Gareth, Mighty Monthy en de american Soldier Lucas.
Ons hoogtepunt van deze week was St. Patrick's day, een Iers volksfeest waar wij nog nooit van hadden gehoord. Maar aangezien hier veel Ieren wonen, stond de stad compleet op z'n kop. De gemiddelde man begon om 12 uur al met zuipen, Loes en ik hebben het een beetje rustig aan gedaan. s' avonds zijn we eerst mee geweest op een bootcruise, uurtje van het uitzicht genoten (super mooie skyline met allemaal lichtjes en het Opera House was groen verlicht) en daarna de voetjes van de vloer gedaan, wat nog niet zo makkelijk was op de schommelende boot onder invloed van een biertje. De halve boot was Nederlands, dus dat was wel leuk voor de afwisseling, maar zelfs jitske vond het een beetje te veel van het goeie! Na de Cruise naar Scruffy Murphy's, een onwijs grote Ierse Pub, geweest, waaralle gasten waren. Topavond gehad, beetje katerig de volgende dag.
Het auto plan is van de baan, te veel gedoe, te veel geld en we hebben het idee dat je veel minder mensen ontmoet op die manier. Dus we gaan waarschijnlijk woensdag als alternatief op een kleine roadtrip met Gareth en z'n neef Doug, die een campervan gaan huren om mee naarBrisbane te reizen.
Gisteravondhebben we de Sugarmill (leukegaybar)onveilig gemaakt met de oude garde en de nederlandse gasten van de bootcruise, waarna we een klein slaapfeestje op onze kamer hebben gehouden;)Ons hostel zit trouwens midden op dewallen van Sydney, we voelen ons regelmatigoverdressed. Vanavond misschien maar even een slaapavondje inlassen!
We vinden hettrouwens super leuk dat jullie ons zo fanatiek volgen! Saskia is de koploper, maar de rest doet het ook heel aardig. Altijd leuk om iets van het thuisfront te horen!
Heee lady's!!!
Wat een leuke verhalen!!! Jaloers!!! OMygossie! Haha!
Geniet ervan!! Veel plezier nog!!
Kusje Chloë
he jitske en loes, jullie doen met feesten niet onder voor simone en annabelle !Ha Ha.
Fijn dat jullie zo genieten .Aan Sydney bewaar ik ook mooie herrinneringen. Nu op naar Brisbane! Liefs ook van Aart.
aan feesten geen gebrek! geniet er maar van.
liefs, aldo
Wat een mooie verhalen allemaal! Ik ben echt jaloers dat jullie zulk mooi weer hebben en dat jullie straks poepiebruin terug komen. Die slaapfeestjes van jullie klinken ook heel erg spannend. Veel plezier xxx
PS: ik vind het wel een minpuntje dat de fanatieke koploper nog niet gereageerd heeft op dit verhaal!
hee!
goed om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben daar!
Nieuw Zeeland is echt te vet voor woorden. zoo mooi! zulke leuke dingen te doen! ik heb het hier nog een tijdje naar me zin, maar als ik dan uiteindelijk weer in australie zit lijkt het me leuk jullie een keer te zien.
ik ga alsnog wel voor de auto, dus we houden contact en mis zie ik jullie daar! x
super veel plezier de komende dagen.
cheers X
Lieve Jits,
Wat geweldig om zo jullie reis te kunnen volgen. Lijkt mij dat jullie enorm genieten. Ga zo door!!
Hoi Loes en vriendin,
We volgen jullie op de hielen, genieten van jullie verhalen waar het plezier vanaf spat. Mooie foto's, voor een feest van herkenning.
Hoi Loes en Jitske,
Hartstikke leuk om jullie te volgen.Zo te lezen vermaken jullie je uitstekend. Ik geniet van jullie verslagen en foto's.
Heeee meiden!
Wat een gave foto's en verhalen, ziet er echt geweldig uit allemaal! Ik zit hier nu in het regenachtige Engeland en ben dan toch wel erg jaloers op jullie heerlijke weer! ;)
Geniet ervan en have fun!
Dikke kus! xxx
lieve meisjes wat een gezelligheid! stinkend jaloers dat jullie nog een hele reis voor de boeg hebben, en ik al weer bijna naar huis ga... Het ziet er supper jammie uit daaro ;) haha. meiden laat ze daar maar eens zien hoe wij hollanders kunne feesten! St. Patricks day, crazzy i know, dat vierden we hier ook! :) lekker helemaal in groen gekleed een beetje stom zuipen.... ik herken het!
lieverds echt hele leuke fotos! hoop snel weer wat te horen xxx
Dag meisjes,
Begrijpen dat het down under voor de wind gaat. Veel mensen ontmoet, lekker uitgaan en veel zien! Jaloers op het lekkere weer. Hier blijft het nog kwakkelig. Wil het voorjaar nou wel of niet....
En op naar Brisbane nu lezen we. Veel plezier verder.
Liefs van ons