Welkom op onze reislog!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwijons bevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over onsen de reis die we gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je metons meereist!
Loes en Jitske
Ha Jitske en Loes!
Ernest en ik wensen jullie alvast heel veel voorpret en daarna een fantastische tijd in Oz!
Sven (www.svenbeveridge.waarbenjij.nu) is dinsdag naar Sydney vertrokken, de jetlag is ook over en hij geniet inmiddels volop. Ben benieuwd of het lukt om elkaar ergens te ontmoeten!
Take care & enjoy!!!
We willen nu wel echt mooie, gekke, leuke en interessante foto's zien, naast alle verhalen.
Geniet ervan.
hoi lieve jitske...............we gaan heel vaak kijken op je site,we zullen je missen kusssssssssss van ons
Hoi Jits
Het avontuur is al in volle gang, begrijpen we. Heb jullie verhalen tot nu toe gelezen en de foto's bewonderd. Ziet er allemaal goed uit. Al een duik in de oceaan achter de rug en een hoosbui onderweg Van alles wat. Verder hebben jullie hebben al flink anschluss met de aussies. Nou, veel plezier verder samen met Loes . Wij zitten hier nog in de kou. Doei
Knuffel van ons
hoi lady's wat een leuke verhalen en leuke foto's hebben jullie nu al zie dat het daar echt gaaf is en leuke boys daar he hi hi nou veel plezier ik blijf lezen hoor liefs danie