Eindelijk!
De tassen zitten stampend vol!
Ik geloof dat ik de mijne minstens 10x opnieuw heb ingepakt. Bij Jits zal dat wel het zelfde zijn gegaan. De kriebels beginnen bij mij nu toch wel te komen!
Vandaag vertrekken we om 4 uur vanaf het Den Haag Centraal in de richting van Utrecht. We hebbenhelaas niet de luxe om vanaf schiphol te vliegen, maar vanaf Frankfurt. Een treinreis van meer dan 4 uur. Wordt gezellig!!Vanaf Frankfurt vliegen we in 12 uur naar Singapore. Waar we 2 uur moeten wachten om vervolgens 7,5 uur te vliegen naar Melbourne.
Om half 7 's ochtends landen we dan eindelijk in Australia!!! Waar het 29 graden schijnt te zijn!!Dus wij zijn blij

De afgelopen paar dagen hebben we allebei afscheid genomen van onze familie en lieve vrienden en vriendinnetjes. Zondag op de val reep nog even mijn verjaardag gevierd ( en die vanEva envaders). Allemaal leukeen nuttige dingetjes gekregen, waar ik heel blij mee was! Dank u zeer!Gerda en Leo trouwens ooknog bedankt voor de extra fotoruimte! Die gaan we heel goed gebruiken!!
Wanneer wij ons nieuwe australische mobiele nummer hebben, geven wij dit natuurlijk zo snel mogelijk door. Mochten er mensen zijn die desperatly contact met onsop willen nemen.
We will keep in touch!
-X- Jitske en Loes
lieve meiden! als jullie dit lezen zijn jullie hopelijk veilig aangekomen in dat warme australie! goed smeren dames! het wordt vast een ongelooflijk gave tijd die ik op de voet ga volgen natuurlijk! dames pas goed op elkaar en dan zie ik jullie over een paar maandjes! hele dikke kus eem vanuit het ook heel verre en warme (echt waar, al 2 dagen volle zon, zelfs zonnebrillen) cambridge! X
Toch is het leuk om al zo snel iets van jullie te horen.
Heb vannacht met jullie meegevlogen in mijn slaap.
We zullen hier thuis met z'n 4tjes een liedje zingen voor je verjaardag Loes.Je kamer is nog nooit zo schoon geweest.Dikke zoen van je moeder